Stichting Het Vergeten Kind actie

Lieve allemaal,

Over een aantal dagen word ik 50! Ik heb het bijna gehaald en dat is al een wonder op zich…haha! Omdat ik dankbaar ben voor het leven wil ik dit jaar mijn verjaardag niet zomaar aan mij voorbij laten gaan en wil ik iets bijdragen aan een mooie verjaardag van een vergeten kind. Help je mij om ieder vergeten kind een mooie (verjaar)dag te geven?

Je kan doneren door de QR code te scannen op mijn foto.

X

Joanna

Wil je meer weten over deze actie ga dan naar mijn persoonlijke pagina op de site van HET VERGETEN KIND.

Gepubliceerd door Joanna Bridge

Zangeres, entertainer, songwriter

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: