Interview bij Tijd voor MAX

Op woensdag 9 september was Joanna Bridge te gast bij het progamma Tijd voor MAX op NPO2. Zij heeft hier haar ingrijpende en bizarre levensverhaal verteld en tevens haar nieuwe single Gebroken Spiegel ten gehore gebracht met haar geweldige live band.

Wil je het progamma terug zien? Klik dan op onderstaande link:

https://www.npostart.nl/tijd-voor-max/09-09-2020/POW_04776983

Tijd voor MAX 9 september 2020

Joanna Bridge is jarig!

Vandaag viert Joanna Bridge haar 50e verjaardag en je kunt haar geen beter cadeau geven door een kleine donatie te schenken aan Het Vergeten Kind. Ieder kind is er één! Klik op onderstaande link of scan de QR code op de foto:

https://actie.hetvergetenkind.nl/actie/joanna-bridge?utm_source=kentaa&utm_medium=email-share&utm_campaign=het-vergeten-kind&fbclid=IwAR1i2qHNlxWJklswQEzqNgefj1_Wh8gq4dfaJKYbFq2QUq1_q6OhoJp4GM8


Ieder kind is er één!

Stichting Het Vergeten Kind actie

Lieve allemaal,

Over een aantal dagen word ik 50! Ik heb het bijna gehaald en dat is al een wonder op zich…haha! Omdat ik dankbaar ben voor het leven wil ik dit jaar mijn verjaardag niet zomaar aan mij voorbij laten gaan en wil ik iets bijdragen aan een mooie verjaardag van een vergeten kind. Help je mij om ieder vergeten kind een mooie (verjaar)dag te geven?

Je kan doneren door de QR code te scannen op mijn foto.

X

Joanna

Wil je meer weten over deze actie ga dan naar mijn persoonlijke pagina op de site van HET VERGETEN KIND.

Videoclip en Spotify – Gebroken Spiegel

Joanna Bridge vertelt haar verhaal na 40 jaar. Kerstavond 1981 was voor Joanna, haar broertje en moeder een om nooit meer te vergeten! Het heeft een stempel gedrukt op hun levens.. En nu vertelt Joanna haar verhaal! Gebroken Spiegel… loslaten van dierbaren.. het waarom.. waarvoor.. 19 september 2020 staat zij in het theater om haar “Overleven voor Dummies” te presenteren aan het grote publiek!

Joanna steunt en waarschuwt kinderen… vrouwen die mishandelt zijn, of op dit moment worden.. “Sta op en vecht voor jezelf en de dierbaren om je heen!” Joanna Bridge een power woman waar je niet omheen kunt!

Tekst en muziek: Joanna Bridge – Productie: Lakeside Studio Loosdrecht – Management: Today Music Huizen

Gebroken Spiegel

De single is vanaf vandaag te beluisteren en te downloaden op Spotify!