Videoclip en Spotify – Gebroken Spiegel

Joanna Bridge vertelt haar verhaal na 40 jaar. Kerstavond 1981 was voor Joanna, haar broertje en moeder een om nooit meer te vergeten! Het heeft een stempel gedrukt op hun levens.. En nu vertelt Joanna haar verhaal! Gebroken Spiegel… loslaten van dierbaren.. het waarom.. waarvoor.. 19 september 2020 staat zij in het theater om haar “Overleven voor Dummies” te presenteren aan het grote publiek!

Joanna steunt en waarschuwt kinderen… vrouwen die mishandelt zijn, of op dit moment worden.. “Sta op en vecht voor jezelf en de dierbaren om je heen!” Joanna Bridge een power woman waar je niet omheen kunt!

Tekst en muziek: Joanna Bridge – Productie: Lakeside Studio Loosdrecht – Management: Today Music Huizen

Gebroken Spiegel

De single is vanaf vandaag te beluisteren en te downloaden op Spotify!

Gepubliceerd door Joanna Bridge

Zangeres, entertainer, songwriter

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: